Neste, Nordea ja Comptel lisätty salkkuuni

Olen jo kirjoittanut kahdessa aiemmassa kirjoituksessani siitä kuinka lähtökohtaisesti tyhmää pienten osake-erien ostaminen. Lisäksi olen vannonut lujasti sijoittavani rahat vain passiivisiin indeksirahastoihin.

Aiemmat kirjoitukset löydät täältä ja täältä.

Kirjoittamastani huolimatta menin taas ostamaan osakkeita pienellä summalla osakkeita. Lisäksi en käyttänyt edes vähiä rahojani yhteen osakkeeseen, vaan ostin kolmea eri osaketta.

Kaiken lisäksi en enää hyödy Nordnetin aloitustarjouksesta, vaan maksoin jokaisesta osake-ostosta viiden euron välityspalkkion. Välityspalkkionahan tämä on hyvinkin pieni, mutta liian suuri kuitenkin pieniin ostoihin suhteutettuna.

Ostin vajaat 400 kappaletta Comptellin osaketta. Suurin syy tähän ostoon on suuri kiinnostukseni kaikkeen big dataan liittyvään kohtaan. Se saako Comptel ikinä lunastettua odotuksiani, on toki eri asia, mutta ainakin yritystä on. Periaatteessa operaattorit ovat toimijoita, joiden liiketoiminnan kehittämiseen big data voi tuoda paljon hyötyä, mutta aika näyttää miten tässä käy.

Comptelin lisäksi ostin Neste Oilia vajaat 10 kappaletta ja Nordeaa noin 10 kappaletta.

Vähän näiden osakkeiden suuntaa tulevat näyttämään osavuosikatsaukset. Neste Oililla tämä on edessä 24.10.2013 ja Nordealla 23.10.2013.

Loppuun voisin vaikka taas luvata keskittyväni jatkossa indeksirahastoihin, mutta katsotaan kuinka käy…

* merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä, joiden klikkaamisesta tämän blogin ylläpitäjälle voidaan maksaa.

Jätä kommentti

*