Osakesalkkuni, rahastosijoitukseni ja tuloni

Olen lueskellut muita sijoitusblogeja ja huomannut kuinka jostain syystä mielenkiintoista on katsoa mihin muut ovat sijoittaneet rahansa. Osin tästä innostuneena päätin “avata” myös oman osakesalkkuni ja rahastosijoitukseni.

Tässä yhteydessä on kyllä sanottava, että osakesalkku kuulostaa sanalta turhan isolta minun tapauksessa. Parempaakaan sanaa en kuitenkaan tähän hätään keksi, koska esimerkiksi osakekäsilaukku ei ole terminä vakiintunut. Lisäksi pahimmillaan joku voisi kuvitella minun halveksivan tällä termillä vastakkaista sukupuolta. Tässä tapauksessa tarkoitus olisi kuitenkin ironisoida ainoastaan “salkkuni” kokoa.

Joka tapauksessa löydät osakesalkkuni ja rahastosijoitukseni näiden linkkien kautta. Olen päivittänyt tänne 31.8.2013 tilanteen ja jatkossa tulen päivittämään tilanteen aina kuukauden ensimmäinen päivä.

Toivon myös avoimuuteni saavan minut jatkossa hillitsemään esimerkiksi järjettömiä pieniä ostoksiani ja keskittämään vähät rahani passiivisen tylsiin indeksirahastoihin. Aika näyttää miten tämä tavoite toteutuu:)

Tämän lisäksi avasin myös Adsense- ja affiliate-tuloni. Blogini idea on kuitenkin kertoa näiden tulojen sijoittamisesta, joten tämän takia niidenkin avaaminen lienee paikallaan. Lisäksi uskon tulojen avaamisen kaikille motivoivan minua myös miettimään lisää keinoja tulojeni kasvattamiseen.

Jatkossa meinaan tosiaan keskittyä indeksirahastojen osuuden kasvattamiseen ja pysyä kaukana osakemarkkinoilta. Mitään osakkeita en kuitenkaan missään nimessä aio myydäkään, eli tyydyn seuraamaan miten osakkeideni arvolle käy tulevaisuudessa.

Jätä kommentti

*